https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 PREDSJEDNIK DR. UGLJANIN ORGANIZOVAO IFTAR - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

PREDSJEDNIK DR. UGLJANIN ORGANIZOVAO IFTAR

PREDSJEDNIK DR. UGLJANIN ORGANIZOVAO IFTAR

Predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka, Dr. Sulejman Ugljanin, organizovao je u nedjelju 6. septembra iftar za članove organa Stranke u restoranu „Saz" u Novom Pazaru.

U svom obraćanju okupljenima, predsjednik Stranke, Dr. Ugljanin, govorio je o važnosti dana u kome je iftar organizovan, na dan pobjede na Bedru, 17. dana mjeseca Ramazana.

Nakon iftara, održana je sjednica Glavnog odbora na kojoj je izmjeđu ostalog bilo riječi o novom Statutu i Programu Stranke demokratske akcije Sandžaka, usaglašenim sa novim okolnostima političkog djelovanja, a koji će biti predati Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu, prilikom obnove upisa u registar političkih partija.

„Radi se o Statutu koji će biti funkcionalan i koristan, kako za samu organizaciju unutar Stranke, tako i za sve građane" rekao je izmjeđu ostalog, predsjednik Dr. Ugljanin obraćajući se članovima Glavnog odbora Stranke demokratske akcije Sandžaka.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37