https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Sastanak ministra Ugljanina sa predstavnikom ambasade Kraljevine Maroka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Sastanak ministra Ugljanina sa predstavnikom ambasade Kraljevine Maroka

Sastanak ministra Ugljanina sa predstavnikom ambasade Kraljevine Maroka

Sastanak ministra Ugljanina sa predstavnikom ambasade Kraljevine Maroka

Ministar dr. Sulejman Ugljanin, primio je u svom Kabinetu, gospodina Abdeselama Mansurija, savetnika za ekonomska pitanja pri ambasadi Maroka. Tema razgovora je bila priprema za održavanje sednice Mešovitog komiteta za ekonomsku saradnju između Srbije i Maroka.

Na sastanku je usaglašeno da se prva sednica održi u Beogradu, tokom marta meseca 2013. godine, s tim što će se tačan datum održavanja sednice odrediti u narednim danima.

Ministar Ugljanin je istakao da je cilj da što pre dođe do održavanja Mešovitog komiteta, i da postoji veliki prostor za unapređenje ekonomske saradnje. Gospodin Mansuri je predložio da prva sednica Mešovitog komiteta bude u što širem formatu, koji će pokriti više privrednih delatnosti.

Sagovornici su izrazili veliko očekivanje od sednice Mešovitog komiteta i istakli nadu da će to značajno poboljšati prijateljske odnose između dve zemlje.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37