https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SAOPŠTENJE ZA JAVNOST SDA SANDŽAKA, OGRANAK TUTIN - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST SDA SANDŽAKA, OGRANAK TUTIN

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST SDA SANDŽAKA, OGRANAK TUTIN

Stranka demokratske akcije Sandžaka preko 30 godina se kroz institucije sistema zalaže za unapređenje položaja i prava Bošnjaka na ovim prostorima. Svim građanima staje u zaštitu i pruža im podršku kod kršenja Ustavom i zakonima garantovanih prava. O radu i zalaganju predstavnika ove partije najbolje govore rezultati koje je ostvarila u protekle tri decenije.

TUTIN kao BEDEM SDA SANDŽAKA predmet je svakodnevnih kritika, prozivki i ljaganja, a uglednim funkcionerima SDA Sandžaka u ovom ogranku svakodnevno se iscrtavaju mete na čelo preko društvenih mreža, što je dovoljan pokazatelj destruktivnih ambicija kojim se vode poslušnici Vučićevog režima okupljenih u SPP.

Nedavnim napadima, optužbama i klevetama na račun Adnana Šehovića koji je i član Glavnog odbora SDA Sandžaka, funkcioneri SPP-a su javno pokazali svoju nemoć i mržnju, pozivajući na odmazdu i diskreditacije ličnosti uglednih članova naše stranke.

Pozivamo sve državne organe da reaguju na ove opasne društvene pojave koje se sve više šire. Mi ne smijemo dozvoliti da KANCER zauzima prostor u našem okruženju i potrebno ga je izolovati što prije, a vrijeđanje Bošnjaka i članova naše stranke nećemo dozvoliti.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP