https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 ORGANIZACIJA ŽENA SDA SANDŽAKA POSJETILA OŽ SDA BIH - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

ORGANIZACIJA ŽENA SDA SANDŽAKA POSJETILA OŽ SDA BIH

ORGANIZACIJA ŽENA SDA SANDŽAKA POSJETILA OŽ SDA BIH

Organizacija žena SDA Sandžaka boravila je u četvorodnevnoj posjeti Bosni i Hercegovini. Cilj ovog putovanja je pružanje podrške Organizaciji žene SDA BiH za predstojeće lokalne  izbore zakazane za 15. novembar 2020. godine, kao i edukacija i stručno usavršavanje članica Organizacije žena SDA Sandžaka.

Delegacija OŽ SDA Sandžaka uz pratnju kandidata SDA za Općinsko vijeće Stari Grad, Prof. dr. Rizvana Halilovića i Prof. dr. Muamera Kalića, predsjednika Saveza evropske dijaspore Crne Gore i člana Udruženja građana porijeklom iz Sandžaka, posjetile šehidsko mezarje “Kovači”, muzej “Alija Izetbegović” i sarajevsku Vijećnicu.

Delegacija OŽ SDA Sandžaka su se u Mostaru sastale sa predsjednicom OŽ SDA HN Kantona Alisom Hajdarović i njenim saradnicama, kao i sa ministrom obrazovanja, nauke, kulture i sporta u Vladi Hercegovačko-neretvanskog Kantona gospodinom Rašidom Hadžovićem. Na sastancima je bilo riječi o budućim projektima organizacija žena SDA Bosne i Sandžaka.

Na kraju posjete predstavnice Organizacije žena SDA Sandžaka su se sastale sa gospodinom Tašom Dacićem, poslanikom u Parlamentu Federacije BiH.

Ova posjeta je rezultirala budućim projektima i osnaživanju veza između Organizacije žena SDA Sandžaka i SDA BiH.

 

 

 

 

 

 

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP