https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Veličanstven završni skup SDA Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Veličanstven završni skup SDA Sandžaka

Veličanstven završni skup SDA Sandžaka

Veličanstven Centralni predizborni skup liste "SDA Sandžaka - dr. Sulejman Ugljanin" održan na pješačkoj zoni u Novom Pazaru.

I pored obilnih kišnih padavina, skup je održan pred do sada najvećim brojem prisutnih građana otkako se organizuju predizborni mitinzi u Novom Pazaru.

Na skupu su predstavljeni svi kandidati za poslanike i odbornici iz Novog Pazara.

Pored nosioca liste Dr. Sulejmana Ugljanina i prvog na listi Enisa Imamovića, program i platformu liste "SDA Sandžaka - dr. Sulejman Ugljanin" prisutnima su predstavili poslanički kandidati Edib Kajević, Selma Kučević, Ahmedin Škrijelj, Mirsad Hodžić, prvi na listi za odbornike u Novom Pazaru Rešad Ugljanin, te predsjednice Asocijacije mladih Maida Baltić i Organizacije žena Dinheta Pulić.

Dr. Ugljanin je u svom govoru istakao da su naši ciljevi jasni i konkretni već punih 30 godina i da se od njih nikad neće odustati.

"Nas niko ne može da zaplaši, a Bošnjaci će jasno i glasno na ovim izborima pokazati da žele autonomiju i siguran život u Sandžaku", poručio je predsjednik Ugljanin.

Skupu je prisustvovalo više od 12 hiljada okupljenih pristalica i simpatizera Stranke.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37