https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Dr. Hanadi Hajdinović, SDA Sandžaka, nova predsjednica Skupštine grada Novog Pazara - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Dr. Hanadi Hajdinović, SDA Sandžaka, nova predsjednica Skupštine grada Novog Pazara

Dr. Hanadi Hajdinović, SDA Sandžaka, nova predsjednica Skupštine grada Novog Pazara

Na današnjoj sjednici Skupštine grada Novog Pazara za novu predsjednicu Skupštine, na prijedlog SDA Sandžaka, izabrana je Dr. Hanadi Hajdinović.

Dr. Hanadi Hajdinović je doktor medicine, rođena 1979. godine u Novom Pazaru. Završila je Gimnaziju u Novom Pazaru sa priznanjem „Učenik generacije“, a zvanje doktora medicine dobila je na Medicinskom fakultetu Unverziteta u Sarajevu, gdje je studije okončala sa velikim uspjehom i diplomirala ocjenom 10.

Profesionalnu karijeru doktora medicine započela je u Specijalnoj bolnici za liječenje mišićnih i neuromišićnih bolesti Novi Pazar, gdje radi do danas. Specijalističke studije Neurologije upisuje na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2015. godine i trenutno je na završnoj godini. Govori engleski jezik. Udata je i majka troje djece.

U Stranci demokratske akcije Sandžaka obnašala je nekoliko važnih funkcija, a trenutno je član Suda časti Stranke. Birana i funkciju odbornika Skupštini grada Novog Pazara obavljala je u tri mandata.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP