https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Izabrano novo rukovodstvo SDA Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Izabrano novo rukovodstvo SDA Sandžaka

Izabrano novo rukovodstvo SDA Sandžaka

Danas su Novom Pazaru održane konstitutivne sjednice Glavnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti Stranke demokratske akcije Sandžaka.

Svim članovima izabranih organa Stranke, predsjednik SDA Sandžaka Dr. Sulejman Ugljanin je uručio rješenja o izboru u organima Stranke.

Na današnoj sjednici Glavnog odbora je izabrano i novo rukovodstvo Stranke, za zamjenika predsjednika Stranke izabran je Salih Hot, profesor hemije iz Tutina, za predsjednika Izvršnog odbora Stranke izabran je Muhedin Fijuljanin, dipl. politikolog iz Sjenice, Edib Kajević, diplomirani ekonomista iz Prijepolja obavljaće funkciju predsjednika Glavnog odbora Stranke.

Predsjednica Nadzornog odbora je Selma Pluncević, diplomirani pravnik iz Novog Pazara, dok će predsjednik Suda časti biti Alan Karaahmetović, optometrista iz Novog Pazara.

Mr. Saima Brunčević, doktorant prava iz Novog Pazara i u naredne četiri godine će biti na čelu Kadrovske komisije Stranke, dok će Zakira Smailović, diplomirani pravnik iz Novog Pazara biti predsjednica Statutarne komisije.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37