https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Edib Kajević: Imamović je i dalje visoki funkcioner SDA Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Edib Kajević: Imamović je i dalje visoki funkcioner SDA Sandžaka

Edib Kajević: Imamović je i dalje visoki funkcioner SDA Sandžaka

Enis Imamović je i dalje visoki funkcioner Stranke demokratske akcije Sandžaka, narodni poslanik i član Glavnog obora Stranke, kazao je Edib Kajević potpredsjednik SDA Sandžaka i predsjednik Glavnog odbora nakon medijskih natpisa da se Imamović ne nalazi više na nekom od rukovodećih mesta u stranci.

"Na poslednjoj sednici Glavnog odbora SDA Sandžaka za novog predsednika IO izabran je Muhedin Fijuljanin čime je automatski prestala ta funkcija Imamoviću. Funkcija narodnog poslanika je jedna od najvecih državnih funkcija i čast za svakog pripadnika bilo koje stranke"  ističe Kajević.

"Strateško opredeljenje SDA Sandžaka su evropske i evroatlantske integracije i obaveze koje će u tom procesu imati Enis Imamovic kao narodni poslanik SDA Sandžaka zahtjevaju punu posvećenost sa pozicije na kojoj se nalazi, a koju definitivno dobro radi.

"U predstojecem periodu koji je od presudnog značaja za priključivanje Srbije Evropskoj uniji potrebno je puno zalaganje sa funkcije narodnog poslanika , i u tom dijelu smatramo da će Enis Imamović dati svoj puni doprinos a na dobrobit ne samo Bošnjaka već i svih građana ove zemlje" – zaključuje Edib Kajević.


IZVOR: PP Media

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37