https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Savez vojvođanskih Mađara čestitao Predsjedniku Ugljaninu 11. Maj - Dan bošnjačke nacionalne zastave - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Savez vojvođanskih Mađara čestitao Predsjedniku Ugljaninu 11. Maj - Dan bošnjačke nacionalne ...

Savez vojvođanskih Mađara čestitao Predsjedniku Ugljaninu 11. Maj - Dan bošnjačke nacionalne zastave

U ime Saveza vojvođanskih Mađara čestitku povodom 11. maja – Dana bošnjačke nacionalne zastave Predsjedniku SDA Sandžaka i Bošnjačkog nacionalnog vijeća uputio je narodni poslanik SVM-a Balint Pastor.

Čestitku prenosimo u cjelosti

„Poštovani G-dine Predsedniče, poštovani članovi Bošnjačkog nacionalnog vijeća, dragi prijatelji,

Čestitam Vam u ime Predsedništva Saveza vojvođanskih Mađara Dan bošnjačke nacionalne zastave! Nacionalna zajednica kojoj pripadate je pre 25 godina dokazala da čuva tradiciju, nacionalni i verski identitet, jezik, ali ima i viziju opstanka i razvoja.

U pojedinim periodima smo tesno sarađivali, a u nekima bili na različitim pozicijama. Nismo se uvek u vezi svakog detalja slagali i to će sigurno tako biti i u budućnosti, ali nam je cilj uvek bio zajednički: opstanak i razvoj naših nacionalnih zajednica, decentralizacija, ekonomski razvoj Srbije.

Siguran sam da ćemo u narednim godinama sarađivati na obostranu korist naših nacionalnih zajednica. Želim vam da najveći nacionalni praznik sandžačkih Bošnjaka provedete u miru, u krugu prijatelja, ponosni na sve što ste od 1991. godine postigli.“

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37