https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Veličanstveni predizborni skup SDA Sandžaka u Tutinu - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Veličanstveni predizborni skup SDA Sandžaka u Tutinu

Veličanstveni predizborni skup SDA Sandžaka u Tutinu

Na Gradskom trgu u Tutinu juče je održan veličanstven predizborni skup liste "SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin". Skupu je prisustvovalo preko 10.000 ljudi, a u Tutin nije zapamćen masovniji skup još od 1990. godine. 

Na završnom skupu su govorili Predsjednik SDA Sandžaka Dr. Sulejman Ugljanin, zamjenik predsjednika Šemsudin Kučević, predsjednik IO Stranke Enis Imamović, kao i drugi funkcioneri SDA Sandžaka iz Tutina.

Na ovom skupu koji je u potpunosti pokazao jedinstvo Bošnjaka, govornici su istakli da je SDA Sandžaka punih 26 godina stub zaštite prava Bošnjaka, te da će i nakon ovih izbora nastaviti tim putem.

Govornici su prisutnima naglasili veliku važnost predstojećih izbora, te izrazili uveravanja da će Bošnjaci pokazati snagu jedinstva i odabrati svoje legitimne predstavnike koji će ih predstavljati u budućem sazivu republičkog i lokalnog parlamenta.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37