https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Razvoj poljoprivrede u Sandžaku jedan od strateških ciljeva - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Razvoj poljoprivrede u Sandžaku jedan od strateških ciljeva

Razvoj poljoprivrede u Sandžaku jedan od strateških ciljeva

Razvoj poljoprivrede u Sandžaku jedan od strateških ciljeva

U nastavku predizborne kampanje kandidati za narodne poslanike i odbornike liste SDA Sandžaka obišli novopazarska sela Bijele Vode i Muhovo.

Kandidati SDA Sandžaka za odbornike i narodne poslanike su tom prilikom razgovarali sa mještanima ova dva sela i tako se upoznali sa njihovim problemima koje ih godinama unazad tište.

Prvi na odborničkoj listi i kandidat za narodnog poslanika Enis Imamović je u razgovoru sa mještanima istakao da će SDA Sandžaka nastaviti istim putem i nakon ovih izbora, a to je unapređenje položaja i statusa Bošnjaka kao i rješavanje njihovim problema.

Gospodin Imamović se takođe osvrnuo na aktuelnu političku i ekonomsku situaciju u gradu, rekavši da će se buduća gradska vlast na čelu sa Strankom demokratske akcije Sandžaka zalagati za razvoj poljoprivrede u našem kraju kao jednoj od najvažnijih oblasti i potencijala ovog kraja.

„Omogućićemo našim poljoprivrednicima da kroz razne subvencije i olakšice razviju svoj posao i na taj način uposle što više ljudi, ali i ožive naš kraj kao jedan od najvećih potencijala za razvoj poljoprivrede i stočarstva“, naglasio je Imamović.

Mještani Bijelih Voda i Muhova su istakli svoje zadovoljstvo posjetom predstavnika liste SDA Sandžaka, te izrazili uvjerenje u novu pobjedu ove liste.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP