https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Otvoren akva park u Tutinu - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Otvoren akva park u Tutinu

Otvoren akva park u Tutinu

Opština Tutin dobila je moderan AKVA park, što je još jedna u nizu kapitalnih investicija u ovom nekada nerazvijenom kraju Srbije, a u posljednje vrijeme opština koja važi za jednu od najuspešnijih u svim pogledima.

Opština Tutin i predsjednik Šemsudin Kučević su na prijedlog porodice Suljević, koja je i izgradila ovaj velelepni AKVA park, ponudila svu neophodnu infrastrukturnu podršku i obezbjedila svu potrebnu dokumentaciju za otpočinjanje radova na izgradnji, a koji su u rekordnom roku završeni i park je svečano otvoren 11. avgusta.

Park su svečano otvorili predstavnici porodice Suljević i predsjednik opštine Šemsudin Kučević, koji su istakli zadovoljstvo što opština Tutin svakim danom krupnim koracima izrasta u jednu od najljepših i najpoželjnijih mjesta za investiranje.

Žitelji Tutina su puni riječi hvale za ovako krupne projekte koje opštinu Tutin približavaju evropskim tekovinama, a mladima pružaju priliku da u svom mestu, pored novootvorenih fakulteta i drugih ostvarenih poduhvata,imaju AKVA park na kome će im pozavideti i mnogo veći centri u regionu.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP