https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Jedinstvo i snaga mladih za sigurnu budućnost - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Jedinstvo i snaga mladih za sigurnu budućnost

Jedinstvo i snaga mladih za sigurnu budućnost

Gradski odbor Asocijacije mladih SDA Sandžaka u Novom Pazaru održao je svoju drugu redovnu sjednicu na kojoj je razmatran dosadašnji rad i usvojen plan aktivnosti koje će biti realizovane u predizbornoj kampanji.

Na sastanku je istaknuto da su članovi AM SDA Sandžaka u prethodnom periodu imali veoma zapažene rezultate, te da će nastaviti sa još većim entuzijazmom da rade na stvaranju sigurnije budućnosti mladih u Sandžaku.

Prisutnima se ovom prilikom obratio predsjednik IO Stranke i narodni poslanik Enis Imamović koji je naglasio da su mladi najveći resurs SDA Sandžaka.

„Uvijek ćete imati podršku za svoj rad i stvaranje boljih uslova za omladinu u Sandžaku. Budite jedinstveni i pokažite snagu, jer je to formula sigurne budućnost“, rekao je u svom kratkom obraćanju Imamović i dodao da su predstojeći izbori prava prilika da mladi dokažu svoje evropsko opredjeljenje.

Predsjednik Gradskog odbora AM SDA Sandžaka u Novom Pazaru Emir Ašćerić je izrazio očekivanja da će mladi Sandžaka pokazati svoju svijest i na izborima 24. aprila biti prekretnica u stvaranju boljeg životnog ambijenta Bošnjaka u Sandžaku.   

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP