https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Gudžević čestitao pobjedu predsjedniku mladih AK Partije - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Gudžević čestitao pobjedu predsjedniku mladih AK Partije

Gudžević čestitao pobjedu predsjedniku mladih AK Partije

Predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka, Edin Gudžević uputio je čestitku predsjedniku omladine AK Partije Zaferu Ćubukću, povodom pobjede AK Partije na lokalnim izborima u Republici Turskoj, u kojoj se kaže:

Poštovani predsjedniče Asocijacije mladih AK Partije i dragi prijatelju,

Vama, članovima Asocijacije mladih AK partije i svim mladima u Turskoj, upućujem najiskrenije čestitke povodom ubjedljive pobjede AK partije na jučerašnjim lokalnim izborima.

Asocijacija mladih SDA Sandžaka sa velikom pažnjom prati sva politička i društvena događanja u Republici Turskoj i svaku vašu pobjedu doživljavamo kao svoju.

Na čelu sa Redžepom Tajipom Erdoanom AK partija je ostvarila veličanstvenu pobjedu, a naša bratska omladina AK partije je imala veliku ulogu u ostvarivanju ovog uspjeha. Čestitamo im i ponosimo se njima.

Predsjednik Erdoan i Asocijacija mladih AK Partije su najbolji garant očuvanja istinskih vrijednosti i prosperiteta Republike Turske.

U ime Asocijacije mladih SDA Sandžaka i u svoje lično ime, primite najiskrenije čestitke i tople selame iz bratskog Sandžaka.

 

Mahsuz selam,

Edin Gudžević
Predsjednik AM SDA Sandžaka

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37