https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Rasipništvo SDP-a na štetu škola, đaka i svih građana - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Rasipništvo SDP-a na štetu škola, đaka i svih građana

Rasipništvo SDP-a na štetu škola, đaka i svih građana

SDA Sandžaka je na današnjoj press konferenciji najoštrije osudila rasipničko trošenje novca građana Novog Pazara od strane korumpirane vlasti u Novom Pazaru.

Dr Hanadi Hajdinović je izjavila da su računi svih osnovnih i srednjih škola godinama u blokadi, a da je u prethodnih nekoliko godina aktuelna vlast zadužila Novi Pazar za preko tri godišnja budžeta, što je nezabeležen slučaj u Evropi i čitavom svijetu.

Ona je navela da i pored velikih dugovanja funkcioneri SDP-a najavljuju nove hirove, nove koncerte i naravno novo rasipanje novca.

„Postavlja se zastrašujuće, ali i logično pitanje - Zašto SDP Rasima Ljajića investira u koncerte, a našu djecu ostavlja u promrzlim školskim učionicama i bez osnovnih sredstava za rad“, zapitala je ona i dodala da je nezamislivo da se za muzički koncert daje frapantnih 40.000 eura, dok u isto vrijeme ova vlast neće da isplati stečene zarade radnicima javnih preduzeća.

Dr Hajdinović je upoznala javnost da je za poslednje 4 godine SDP organizovao 32 koncerta u Novom Pazaru i da je potrošeno neverovatnih 547.000 eura novca građana.

„Umesto da novac koji su davali na kojekakve koncerte, gde su bacali stotine hiljade eura, taj novac je bilo važnije uplatiti školama i poštenim radnicima koji mjesecima, pa i godinama čekaju zaostale plate“, naglasila je Dr Hajdinović i rekla da će nakon izbora biti pokrenute krivične prijave protiv svih koji su oštetili budžet Grada.

Ona je pozvala građane Novog Pazara da na izborima daju povjerenje SDA Sandžaka i time zaustave dalje propadanje Novog Pazara.  

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37