https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Prikupljanje potpisa za listu Albanaca preševske doline "Partije za demokratsko delovanje" i u prostorijama SDA Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Prikupljanje potpisa za listu Albanaca preševske doline "Partije za demokratsko delovanje" i u ...

Prikupljanje potpisa za listu Albanaca preševske doline "Partije za demokratsko delovanje" i u prostorijama SDA Sandžaka

Stranka demokratske akcije Sandžaka obavještava javnost da će u narednom periodu ustupiti svoje prostorije i stranačku infrastrukturu za prikupljanje potpisa podrške listi Albanaca Preševske doline za predstojeće parlamentarne izbore.

SDA Sandžaka poziva sve građane Sandžaka da daju podršku listi Albanaca Preševske doline čija je okosnica lista „Partija za demokratsko djelovanje“ Rize Halimia, koji su se svojim djelovanjem pokazali kao istinski prijatelj Bošnjaka Sandžaka.

Prikupljanje potpisa će se vršiti svakog dana od 9 do 17h u Centrali Stranke demokratske akcije Sandzaka u Novom Pazaru, u ulici. S. Nemanje 25 (nova lučna zgrada), kao i u ostalim ograncima Stranke u Sandžaku.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37