Učitavanje sajta

Vijesti

U Novom Pazaru proglašena odbornička lista „SDA Sandžaka - Dr.Sulejman Ugljanin“

U Novom Pazaru proglašena odbornička lista „SDA Sandžaka - Dr.Sulejman Ugljanin“

Lista „SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin“ predala je sinoć odborničku listu za predstojeće lokalne izbore koja je odlukom Izborne komisije u Novom Pazaru proglašena pod rednim brojem 5.

Prvi na odborničkoj listi nalazi se Enis Imamović, predsjednik Izvršnog odbora Stranke i narodni poslanik SDA Sandžaka.

Obraćajući se novinarima nakon predaje liste Imamović je rekao da se na listi nalazi 47 kandidata koji svojim znanjem, iskustvom i energijom od Novog Pazara mogu napraviti grad kakav građani zaslužuju.

On je najavio da je SDA Sandžaka izradila program reforme gradske uprave, novi Statut Grada i plan reforme javnog sektora.

“Moraćemo da promjenimo mnoge navike i uvedemo red kakav priliči našem gradu”, naglasio je Imamović i dodao da je najvažnije promjeniti aktuelnu vlast koja sistematski već osam godina svjesno uništava Novi Pazar.

Imamović je rekao da se mladima mora obezbjediti svjetla budućnost, u kojoj će ti isti mladi ljudi videti svoju perspektivu.

“Za sve nagomilane probleme SDA Sandžaka ima rješenja, a njih ćemo predstaviti u kampanji kakvu do sada ovaj grad nije video”, zaključio je Imamović na kraju svog obraćanja.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP