https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predsjednik Ugljanin čestitao predsjedniku nacionalnog savjeta Albanaca formiranje Asocijacije opština Preševske doline - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjednik Ugljanin čestitao predsjedniku nacionalnog savjeta Albanaca formiranje Asocijacije ...

Predsjednik Ugljanin čestitao predsjedniku nacionalnog savjeta Albanaca formiranje Asocijacije opština Preševske doline

Povodom formiranja Asocijacije opština Preševo, Bujanovac i Medveđa predsjednik SDA Sandžaka i predsjednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća dr. Sulejman Ugljanin uputio je čestitku gospodinu Jonuzu Musliu, predsjedniku nacionalnog savjeta Albanaca. U čestitki se kaže:

„Uvaženi predsjedniče Musliu,

Čestitamo Vam na uspješno održanoj konstitutivnoj sjednici i formiranju Asocijacije opština Preševo, Bujanovac i Medveđa.

Smatramo da ste na ovaj način obezbijedili preduslove za efikasnije ostvarivanje individualnih i kolektivnih prava Albanaca Preševske doline.

Nadamo se da su se, formiranjem Asocijacije opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, stekli preduslovi za brži ekonomski razvoj Preševske doline i efikasnije korišćenje fondova Evropske unije za prekograničnu saradnju.

Uvaženi gospodine Musliu još jednom čestitam Vama i Vašim saradnicima koji ste, kao najviše legitimno predstavničko tijelo Albanaca u Srbiji, uspjeli da okupite sve političke faktore u korist i za dobrobit Vašeg naroda i Preševske doline.

Želim Vam puno uspjeha u daljem radu i nadam se uspostavljanju što bolje saradnje.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37