https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDA Sandžaka na 5. Kongresu AK Partije - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDA Sandžaka na 5. Kongresu AK Partije

SDA Sandžaka na 5. Kongresu AK Partije

Zamjenik predsjednika SDA Sandžaka Šemsudin Kučević i potpredsjednik Stranke Enis Imamović prisustvovali su 5. Kongresu AK Partije Turske, koji je održan u Ankari.

Predstavnici SDA Sandžaka su nakon Kongresa čestitali gospodinu Ahmetu Davutoglu na izboru za predsjednika AK Partije i u razgovoru istakli težnju za još čvršćom saradnjom dveju stranaka u narednom periodu, koja je posljednjih godina na visokom nivou.

"Naša stranka njeguje posebno dobre odnose sa AK Partijom. Danas smo ovdje da pružimo podršku AK Partiji na njenom  putu napretka i kontinuiteta u radu, kao i da učvrstimo naše veze u obostranom interesu“, izjavio je nakon Kongresa Enis Imamović.

U okviru dvodnevne posjete Ankari delegacija SDA Sandžaka imala je susrete sa rukovodstvom AK Partije, zvaničnicima iz R. Turske, te brojnim državnim delegacijama i predstavnicima svjetskih organizacija i institucija.

SDA Sandžaka i AK Partija održavaju veoma dobre odnose dugi niz godina, od rukovodstava stranaka do aktivnosti i studijskih posjeta mladih ovih dviju stranaka.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37