https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Zaustaviti bahate partijske inspektore u Sandžaku - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Zaustaviti bahate partijske inspektore u Sandžaku

Zaustaviti bahate partijske inspektore u Sandžaku

Narodni poslanik SDA Sandžaka Enis Imamović je u svom obraćanju u Skupštini Srbije, povodom izbora novog ministra Finansija Dušana Vujovića, rekao da će Poslanici SDA Sandžaka podržati njegov izbor i naglasio da od Vujović očekuje da konačno stane na put bahatim partijskim inspektorima u Sandžaku.

Imamović je zahtjevao od nadlježnih da se konačno „uhvate u koštac“ sa ovom opasnošću sa kojom se susreću privrednici u Novom Pazaru, a da će poslanici SDA Sandžaka biti tu da ukazuju na konkretne primere zloupotrebe inspekcija u političke svrhe.

„Ukoliko ste spremini da uvedete red u ovoj oblasti imate našu punu podršku, jer ove pojave i političke odmazde preko inspekcija od strane jedne partije koja je na vlasti, država mora što hitnije rješavati“, rekao je Imamović.

Poslanik Imamović je upozorio da ako se nastavi sa ovakvim odnosom inspekcijskih službi u Sandžaku, a Skupština Srbije ne zaustavi to zlo, narod će biti vrlo brzo primoran „da motkama brani svoj imetak“ od inspektora pljačkaša u Sandžaku.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP