https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Spriječiti pljačku grada Novog Pazara i kazniti odgovorna lica - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Spriječiti pljačku grada Novog Pazara i kazniti odgovorna lica

Spriječiti pljačku grada Novog Pazara i kazniti odgovorna lica

Povodom novonastale situacije u Gradskoj upravi u Novom Pazaru gde je utvrđeno da je pričinjena materijalna šteta Gradskoj upravi za izvorne i poverene poslove u ukupnom iznosu od preko 3 miliona dinara od strane zaposlenog i službenika ove uprave,  Gradski odbor SDA Sandžaka za Novi Pazara izdaje sljedeće saopštenje:

„Gradski odbor SDA Sandžaka za grad Novi Pazar trazi od tužilaštva i policije da ispitaju sve činjenice i pronađu odgovorna lica koja su nanijela materijalnu štetu Gradskoj upravi i time protipravno prisvojili više od tri miliona dinara.

U saopštenju Gradske uprave stoji da je podnijeta krivična prijava protiv jednog lica i da je isti udaljen sa posla, međutim u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru se navodi da je Gradska uprava podnijela krivičnu prijavu protiv dva osumnjičena lica.

Žalosno je da Gradska uprava pokušava da zaštiti visoko pozicioniranog službenika i svu krivicu svali na jednog radnika.

Ovo je još jedan dokaz da ova vlast na čelu sa SDP-om već punih osam godina radi protivzakonito i protivpravno te svojim djelovanjem i radom nanosi samo štetu gradu Novom Pazaru i njegovim građanima.

Gradonačelniku Novog Pazara bi bilo bolje da spriječi pljačku budžeta od strane njegovih saradnika i na taj način ostvari uštedu, nego da tu uštedu traži u otpuštanju 17 poštenih Bošnjaka, radnika Gradske uprave.

Gradski odbor SDA Sandžaka za Novi Pazar je više puta ukazivao na nezakonit rad gradonačelnika Novog Pazara i Gradske uprave i zahtevao od nadlježnih državnih organa da sprovedu istragu i kazne odgovorna lica za stanje u kojem se nalazi Novi Pazar.

Poslednja situacija koja se desila u Gradskoj upravi jeste još jedan od dokaza da kadrovi Sandžačke demokratske partije obavljaju visoke javne funkcije isključivo radi ostvarivanja svojih ličnih interesa i intresa svoje partije a nikako u interesu građana Novog Pazara“.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37