https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Čestitka ambasadoru Turske na uspješnom stvaranju pozitivnog ambijenta - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Čestitka ambasadoru Turske na uspješnom stvaranju pozitivnog ambijenta

Čestitka ambasadoru Turske na uspješnom stvaranju pozitivnog ambijenta

Povodom velikog uspjeha koji je postignut u javnim nastupima i aktivnostima na stvaranju pozitivne političke klime u javnosti Srbije i normalnog sportskog ambijenta u kojem je odigrana utakmica Evrolige u košarci između Crvene Zvezde i Galatasaraya u Beogradu, predsjednik manjinskog poslaničkog kluba “SDA Sandžaka-PDD” i predsjednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća dr. Sulejman Ugljanin uputio je čestitku NJ.E. G-din Mehmetu Kemal Bozayu, ambasadoru Republike Turske u Srbiji.

U čestitki se kaže:

Vaša ekselencijo gospodine BOZAY,

Čestitam Vam na velikom uspjehu koji ste postigli Vašim javnim nastupima i aktivnostima na stvaranju pozitivne političke klime u javnosti Srbije i normalnog sportskog ambijenta u kojem je  sinoć održana utakmica Evrolige u košarci Crvena Zvezda - Galatasaray u Beogradu.

Čestitam Vama, sportskim klubovima, Vladi Srbije i Vladi Republike Turske koji su dali svoj doprinos ovom velikom uspjehu u izgradnji pozitivnog sportskog ambijenta.

S poštovanjem,
Dr. Sulejman Ugljanin 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37