Učitavanje sajta

Vijesti

Kriminal SDP-a se nastavlja

Kriminal SDP-a se nastavlja

Povodom nezakonitog, netransparentnog i nepropisnog donošenja budžeta grada Novog Pazara za 2015. godinu, odbornički klub SDA Sandžaka je održao press konferenciju na kojoj je govorio potpredsjednik Stranke i odbornik u Skupštini grada Novog Pazara, Fuad Baćićanin.

Baćićanin je u svom obraćanju medijima rekao:

“Još jednom su Meho Mahmutović i SDP u Novom Pazaru dokazala svoj bezobrazluk i bezobzirnost. Današnja sjednica skupštine grada je još jedan dokaz da su ovaj grad i gradjani taoci SDP-a i njihovih stalnih međusobnih finansijskih ucjena i ustupaka.

SDP je izgubila većinu, a iz iskustva dobro znamo na koji način tu većinu obezbjeđuje. 50.000 eura je prethodno koštala kupovina jedne odbornice, a taj “kupoprodajni” ugovor je bio i na svim medijima.

50.000 eura, iz džepova građana je dato jednoj odbornici i sad lako možemo da izračunamo koliko će koštati nova dva odbornika i koliko će građani platiti opstanak SDP-a na vlasti u Novom Pazaru.

SDP čija je osnova rada korupcija, lopovluk, reketiranje građana i privrednika, arogancija gradskih funkcionera je danas pokazala kako izgleda vrhunac zloupotrebe vlasti.

Ovo je “tajni budžet”.

Najvažniju odluku skupštine, odluku o budžetu, koja treba da bude javna, transparentna, i da se priprema uz učešće svih kojih se tiče budžet i javne finansije oni donose bez dnevnog reda, po hitnom postupku i skrivenu od odbornika koji treba da je izglasaju.

Znamo sve kriminalne radnje SDP-a, znamo i koliki je nivo korupcije, onda znamo i zašto se na ovaj način krije sadržina budžeta i koliko će tek sada da pokradu ovaj grad koji je već uveliko u bankrotu.

Ovo je nezakonit budžet, donijet mimo svih propisa i procedura i mi ne samo da nećemo da učestvujemo u njegovom donošenju, nego ćemo nastojati da budu kažnjeni i svi oni koji na ovaj način vode Grad Novi Pazar u još veću propast.”, rekao je Baćićanin u svom obraćanju.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP