https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Zumberović: Mladost i iskustvo za bolje sutra - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Zumberović: Mladost i iskustvo za bolje sutra

Zumberović: Mladost i iskustvo za bolje sutra

Članovi Gradskog odbora SDA Novi Pazar na čelu sa predsjednikom Alijom Zumberovićem u nastavku svojih aktivnosti obišli su prvu mesnu zajednicu “Parice III” gde su sa tamošnjim mještanima razgovarali o daljem radu Ogranka i problemima koje tište ovaj deo grada.

Članovi i simpatizeri Stranke sa tog područja su poselamili skup i zahvalili se novopazarskom rukovodstvu Stranke što su posjetili ovu mesnu zajednicu, davajući im punu podršku u daljem radu.

Dosadašnji predsjednik mesnog odbora Parice III Husno Đekić u svom obraćanju je naglasio da je Stranka demokratske akcije Sandžaka na ovom području od osnivanja pa sve do poslednjih izbora ubjedljivo pobjeđivala, što dovoljno govori o sjajnoj organizaciji i nesebičnom zalaganju članova Stranke iz ove mesne zajednice.

Predsjednik Gradskog odbora SDA Novi Pazar Alija Zumberović se zahvalio članovima Stranke na velikom odzivu da prisustvuju sastanku i izrazio je uvjerenje da će SDA Sandžaka u budućem periodu nastaviti da zajedno radi u interesu naših građana. Jedan od ciljeva daljeg rada Ogranka u Novom Pazaru jeste spojiti mladost i iskustvo jer samo na taj način možemo ostvariti željene rezultate - istakao je predsjednik Ogranka Alija Zumberović.

Predsjednik Ogranka Zumberović je najavio posjete i ostalim mesnim zajednicama.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP