Učitavanje sajta

Vijesti

SDA Sandžaka traži hitnu smjenu Dragana Terzića

SDA Sandžaka traži hitnu smjenu Dragana Terzića

SDA Sandžaka traži hitnu smjenu Dragana Terzića

Stranka demokratske akcije Sandžaka izražava najdublju zabrinutost nakon posljednjih nemilih događaja u Novom Pazaru i najoštrije osuđuje neodgovornost policije u suzbijanju kriminaliteta na ovim prostorima. 

Posljednji oružani obračun u strogom centru grada 14.06.2013 godine, na prepunom gradskom šetalištu,dovoljno govori u prilog činjenici da je bezbjednost naših gradjana katastrofalna. Nevjerovatno je da se na dolazak policije čekalo preko 20 minuta,iako su od mjesta pucnjave udaljeni 200 metara. 

Teška ubistva, otmice, pljačke menjačnica, maltretiranja maloletnika i ranjavanja su postala svakodnevnica, a rukovodstvo policije svojom neprofesionalnošću daje podstrek i izaziva još veću nesigurnost kod naših sugrađana. 

SDA Sandžaka već duže vrijeme upozorava da sudstvo, tužilaštvo i policija konačno treba da počnu da rade na suzbijanju organizovanog kriminala i kazne počinioce, jer građani Novog Pazara sve češće svojim životima plaćaju cijenu nesposobnosti policije. 

Nizom neriješenih krivičnih djela i povećanjem nesigurnosti u Novom Pazaru, rukovodstvo policije je najodgovornije za ovako haotično stanje bezbjednosti nedužnih građana. 

Rukovodstvo policije, na čelu sa načelnikom policije Draganom Terzićem, je svojim neradom i nesposobnošću postalo apsolutno nepoželjno u Novom Pazaru i tražimo njihovu hitnu smjenu. 

SDA Sandžaka zahtjeva rasvetljavanje svih krivičnih djela u najkraćem mogućem roku, a prošlonedjeljna protestna šetnja više hiljada građana Novog Pazara, još jednom pokazuje da je bezbjednost u našem gradu na veoma niskom nivou.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
sda.sandzaka@gmail.com
Imate sugestiju, pitanje?
TOP