https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 U Tutinu proslavljena pobjeda bošnjačkog jedinstva - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

U Tutinu proslavljena pobjeda bošnjačkog jedinstva

U Tutinu proslavljena pobjeda bošnjačkog jedinstva

U Tutinu proslavljena pobjeda bošnjačkog jedinstva

Lista “Za bošnjačko jedinstvo“ priredila je svečani prijem u Tutinu, u sklopu proslave pobjede bošnjačkog jedinstva na izborima za Bošnjačko nacionalno vijeće, koji su održani 26.oktobra ove godine.

Svečanosti je prisustvovao veliki broj gostiju iz ove sandžačke opštine, koje su dočekali domaćin skupa i nosilac liste dr. Sulejman Ugljanin i predsjednik opštine Tutin Šemsudin Kučević.

Ideju bošnjačkog jedinstva najbolje simbolizira Tutin, gdje su Bošnjaci svojom slobodno izraženom izbornom voljom pokazali da jedinstvo Bošnjaka nema alternativu.

„Bošnjaci su u svečanoj atmosferi izabrali svoje legitimne predstavnike u Vijeću, a ova današnja svečanost je prava prilika da obilježimo ovaj veliki uspjeh koji se zove -pobjeda bošnjačkog jedinstva“, naglasio je u svom govoru dr. Ugljanin.

Dr Ugljanin je rekao da će Bošnjačko nacionalno vijeće, koje odražava izbornu volju Bošnjaka, rešavati sve probleme sa kojima se suočavaju Bošnjaci i tako postati važan partner državi na njenom putu ka Evropskoj uniji.    

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37