https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Vlada da formira Fond za nedovoljno razvijena područja - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Vlada da formira Fond za nedovoljno razvijena područja

Vlada da formira Fond za nedovoljno razvijena područja

Predsjednik SDA Sandžaka i šef Poslaničke grupe manjine “SDA Sandžaka-PDD” u Skupštini Srbije, Dr Sulejman Ugljanin je na današnjem zasjedanju Skupštine izjavio da će poslanici SDA Sandžaka podržati kandidaturu Dušana Vujovića za novog Ministra finansija.

Predsjednik Ugljanin je još jednom napomenuo da Vlada Srbije mora mnogo više pažnje posvetiti nedovoljno razvijenim područjima, među kojima su i opštine iz Sandžaka. Dr Ugljanin je rekao da je nakon majskih poplava broj ugroženih opština u Srbiji sada mnogo veći.

Predsjednik je istakao činjenicu da je zahvaljujući timu stručnih ljudi, dobroj ličnoj namjeri i saradnji kolega u Vladi, Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja sa malo para učinila puno u cilju razvoja svih 46 nerazvijenih opština.

Dr Ugljanin je predložio da se formira Fond za nedovoljno razvijena područja, koji bi bio adresa Evropskoj uniji, Svetskoj banci i svim drugim svetskim institucijama koje imaju predviđena bespovratna sredstva  za razvoj najugroženijih područja. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37