https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 24 godine od osnivanja SDA BiH - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

24 godine od osnivanja SDA BiH

24 godine od osnivanja SDA BiH

24 godine od osnivanja SDA BiH

U povodu 26.maja, Dana osnivanja Stranke demokratske akcije i 24 godine uspješnog djelovanja, predsjednik SDA Sandžaka Dr Sulejman Ugljanin uputio je čestitku Sulejmanu Tihiću, predsjedniku SDA BiH i Bakiru Izetbegoviću članu Predsjedništva BiH, te svim građanima Bosne i Hercegovine. U čestitki se kaže:

Poštovani,

U ime Stranke demokratske akcije Sandžaka i u svoje lično ime, Vama, članovima i simpatizerima SDA BiH, kao i svim građanima Bosne i Hercegovine,  upućujem srdačne čestitke povodom 26. maja – Dana osnivanja Stranke demokratske akcije Bosne i Hercegovine.

Stranka demokratske akcije se od svog osnivanja zalagala za prosperitet, mir, međusobno razumjevanje i punu slobodu svih građana na ovim prostorima. U teškim vremenima SDA je ostala dosljedna ostvarivanju evropske budućnosti Bosne i Hercegovine.

Vama i Vašim saradnicima od sveg srca želim puno uspjeha u daljem radu i obavljanju Vaših odgovornih funkcija, a svim građanima Bosne i Hercegovine ravnopravan i zajednički  put ka izgradnji prosperitetne budućnosti u zajednici slobodnih evropskih naroda.

Iskreno se nadam se da će SDA Bosne i Hercegovine, u vremenu koje je pred nama, ostvariti svoju misiju i programska načela i ostati primjer njegovanja pravih demokratskih vrijednosti u širem regionu.

Mahsuz Selam,
Dr Sulejman Ugljanin
Predsjednik SDA Sandžaka

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP