https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predsjednik Ugljanin se sastao sa rukovodstvom ogranka SDA za Novi Pazar - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjednik Ugljanin se sastao sa rukovodstvom ogranka SDA za Novi Pazar

Predsjednik Ugljanin se sastao sa rukovodstvom ogranka SDA za Novi Pazar

Predsjednik Ugljanin se sastao sa rukovodstvom ogranka SDA za Novi Pazar

Predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka Dr Sulejman Ugljanin sastao se danas sa rukovodstvom ogranka SDA za Novi Pazar kojim rukovodi Alija Zumberović. Sastanku su još prisustvovali i odbornici SDA Sandžaka kao i rukovodstvo ogranka iz prethodnog mandata. 

Dr Sulejman Ugljanin se obratio prisutnim naglasivši da je zadovoljan radom rukovodstva iz prethodnog mandata i poželio puno uspjeha novoizabranom timu ljudi, kojima je povereno rukovođenje ogranakom Stranke u Novom Pazaru. 

"Želim da zajedničkim snagama nastavimo putem ostvarivanja prava Bošnjaka i poboljšanja uslova života u Novom Pazaru. Građani Novog Pazara imaju previše problema koji ih opterećuje. Na vama je da budete u službi građana, da imate sluha za njihove probleme i da iznađete najbolji način za rešavanje istih" , istakao je predsjednik Ugljanin. 

Prisutni su dali punu podršku novoizabranom rukovodstvu Pazarskog ogranka, napomenuvši da će sve svoje sposobnosti i kapacitete maksimalno iskoristiti za unapređenje rada ogranka i koordinacije sa članovima i simpatizerima Stranke, a sve u interesu građana Novog Pazara.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP