https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Održan veliki predizborni skup SDA Sandžaka u Muru - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Održan veliki predizborni skup SDA Sandžaka u Muru

Održan veliki predizborni skup SDA Sandžaka u Muru

Danas je SDA Sandžaka pred velikim brojem građana održala predizborni skup u naselju Mur, u Novom Pazaru, povodom ponavljanja izbora na biračkom mjestu broj 27.

Okupljenima su se obratili zamjenik predsjednika SDA Sandžaka Šemsudin Kučević, potpredsjednik Enis Imamović, šef Odborničkog kluba SDA Sandžaka u Skupštini Novog Pazara Fahrudin Đekić, predsjednik Ogranka u Sjenici Hazbo Mujović i predsjednik mjesnog odbora u Muru Sabahudin Ramović.

Zamjenik predsjednika Šemsudin Kučević je u svom govoru pozvao mještane Mura da izađu u što većem broju i pokažu da je Mur uvek bio mjesto u kome je naša Stranka ubjedljivo pobjeđivala.

Enis Imamović, potpredsjednik Stranke je naglasio da je SDA Sandžaka uspjela da vrati mještanima Mura pravo glasa koje im je uskraćeno 16.marta,a da je Mur ponos i snaga Stranke koja će na ponovljenim izborima 23.marta braniti obraz i čast Bošnjaka i Sandžaka.

Većina govornika je istakla da izbori 16.marta, nisu bili slobodni i demokratski u Sandžaku i tražila da se ponove izbori na svim biračkim mjestima u Novom Pazaru, zbog neregularnosti i zastrašivanja građana. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP