https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Istinski reprezent bošnjačkih nacionalnih interesa u Sandžaku i Srbiji - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Istinski reprezent bošnjačkih nacionalnih interesa u Sandžaku i Srbiji

Istinski reprezent bošnjačkih nacionalnih interesa u Sandžaku i Srbiji

Povodom ostvarenog uspjeha SDA Sandžaka na prijevremenim parlamentarnim izborima u Srbiji, zamjenik predsjednika SDA BIH, Bakir Izetbegović uputio je danas čestitku predsjedniku SDA Sandžaka Dr. Sulejmanu Ugljaninu, koju prenosimo cjelosti: 

Dragi Sulejmane,

U ime SDA BiH i u svoje lično ime čestitam na velikoj pobjedi SDA u Republici Srbiji na upravo održanim parlamentarnim izborima.

Stranka demokratske akcije pod Tvojim vođstvom je još jednom na najbolji način pokazala da je istinski reprezent bošnjačkih nacionalnih interesa u Sandžaku i Srbiji. Molim Te da preneseš iskrene selame i čestitke rukovodstvu, ali i članstvu Stranke uz poruku da je svaki vaš uspjeh istovremeno i naš, jer smo bili i bićemo jedna duša i tijelo. Uvjeren sam da ćete u narednom periodu ovaj rezultat efikasno iskoristiti za konkretne političke i ekonomske mjere kojima će se poboljšati status Bošnjaka u Sandžaku i čitavoj Srbiji.

S poštovanjem i uz mahsuz selam.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP