https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predizborni skup SDA Sandžaka Mur - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predizborni skup SDA Sandžaka Mur

Predizborni skup SDA Sandžaka Mur

Stranka demokratske akcije Sandžaka, u okviru predizbornih aktivnosti, održala je  skup u novopazarskom naselju Mur.  Brojnim gradjanima obratil su se potpredsjednik Stranke i narodni poslanik Enis Imamović, predsjednik Ogranka za Novi Pazar Alija Zumberović, predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka  Edin Gudžević i odbornik ove mjesne zajednice Sabahudin Ramović.

Imamović je gradjanima poručio da SDA Sandžaka zna šta je potrebno narodu, a to je Ekonomska budućnost i pravna sigurnost.

“Mi nećemo više dozvoliti da Bošnjake bilo ko vara i zato smo odlučili da ovoga puta na izbore izađemo samostalno,  jer bošnjački narod ima svoju opciju,a to je lista SDA Sandžaka dr Sulejman Ugljanin, pod rednim brojem deset.”, naglasio je potpredsjednik Stranke i narodni poslanik Enis Imamović.

Predsjedik Ogranka za Novi Pazar Alija Zumberović i predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka Edin Gudžević poručili su da se SDA Sandžaka punih 24 godine bori za Bošnjake. Iza nas su rezultati, jasni programski ciljevi i ideje za sigurnu budućnost. Vi znate ko je uz svoj narod bio sve ove godine i ko nije za svoj lični interes ostavio Bošnjake na cedilu.  Zato 16. marta zaokruzite broj 10, SDA Sandzaka dr Sulejman Ugljanin, poručeno je sa ovog skupa.

Predizbornom skupu SDA Sandžaka u Mesnoj zajednici Mur prisustvovao je veliki broj građana.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37