https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Mahmutoviću, prestanite da trujete omladinu smiješnim pričama - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Mahmutoviću, prestanite da trujete omladinu smiješnim pričama

Mahmutoviću, prestanite da trujete omladinu smiješnim pričama

Asocijacija mladih SDA Sandžaka poziva Meha Mahmutovića da prestane da kao papagaj ponavlja iste floskule i uvek krivi nekog drugog za užasno stanje u koje su nas on i njegovi saradnici doveli, a takođe ga pozivamo da se prisjeti skorog intervjua njegovog mentora i osnivača SDP-a Rasima Ljajića.

Građani Novog Pazara nisu tako brzo zaboravili riječi kojima je ministar Ljajić okarakterisao sadašnju vlast i kadrove, među kojima ste i Vi, gospodine Mahmutoviću.

Podsjećajući Vas Ljajićevih riječi ”Da ste napravili katastrofu i doveli grad na ivicu bankrota, da ste korumpirani i da neko mora da ide u zatvor zbog toga, a da postoje ljudi koji traže novac za posao”, time Vas i pozivamo da se dozovete pameti i shvatite da je ova vlast, sa Vama na čelu, glavni krivac za propast Novog Pazara.

Dužni smo i podsjetiti Mahmutovića da je na mjestu gradonačelnika nasledio Mirsada Đerleka, jer očigledno je da svojim poslednjim izjavama pokazuje da više nije ni svjestan ko mu je bio prethodnik.

Mladim ljudima je više dosadilo da slušaju Vaše hvalospeve i cirkuzantske izjave, čime direktno pokazujete da niste dorasli da vodite čak ni jednu mjesnu zajednicu, a kamoli grad od 125.000 stanovnika.

Asocijacija mladih SDA Sandžaka Vas poziva da se konačno priberete i počnete da se ponašate kao ozbiljan čovjek. Vi ste jedini gradonačelnik koji još nije postao svjestan da radnici javnih preduzeća imaju svoje porodice i potrebu da žive od svog rada, a ne da žive od vaših praznih priča kojima nas konstantno trujete.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37