https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDA Sandžaka u zvaničnoj posjeti Bošnjačkoj stranci Crne Gore - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDA Sandžaka u zvaničnoj posjeti Bošnjačkoj stranci Crne Gore

SDA Sandžaka u zvaničnoj posjeti Bošnjačkoj stranci Crne Gore

Članovi predsjedništva SDA Sandžaka, Haris Gegić i Edin Gudžević, boravili su u Rožajama, u okviru zvanične posjete Bošnjačkoj stranci i Forumu mladih ove stranke. Delegaciju SDA Sandžaka su činili i članovi Glavnog odbora Asocijacije mladih, Danira Vatić, Almir Dazdarević i Altuna Čeli.

Na sastanku sa predsjednikom Bošnjačke stranke Rafetom Husovićem,otvorena je tema unaprijeđenja odnosa i prekograničnih projekata u obostranom interesu.Tom prilikom predsjednik Husović je izrazio zadovoljstvo ovom posjetom, kao i novoizabrani predsjednik Foruma mladih Bošnjačke stranke Sead Šahman, koji je u cilju jačanja saradnje najavio i skoriju posjetu Novom Pazaru.

Tokom ove posjete delegacija AM SDA Sandžaka, koju je predvodio predsjednik Edin Gudžević, razgovarala je sa predstavnicima Foruma mladih Bošnjačke stranke o produbljivanju saradnje između omladinskih organizacija ove dvije stranke, a posebno na polju prekogranične saradnje, ekonomije i turizma.

U okviru posjete delegacija AM SDA Sandžaka je prisustvovala promociji “Bošnjačkih novina”, koju su upriličili članovi Foruma mladih Bošnjačke stranke .

Na koktelu, koji je priređen u čast “Bošnjačkih novina”, prisustvovali su i brojni gosti iz javnog i političkog života Crne Gore i regiona.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37