Učitavanje sajta

Vijesti

Mujović: Sjenica će biti centar ski sportova u regionu

Mujović: Sjenica će biti centar ski sportova u regionu

Na Ski centru “Žari” kod Sjenice, 21. i 22. decembra održano je državno prvenstvo u Biatlonu, u organizaciji  Biatlon saveza Srbije i lokalne samouprave Sjenice.

Ovim takmičenjem je i zvanično otvoren novi Ski centar “Žari”, na kome je učestvovalo preko sedamdeset takmičara.

Povodom više nego uspješno organizovanog takmičenja čestitke organizatorima, svim učesnicima i pobjednicima uputio je potpredsjednik SDA Sandžaka i član Izvršnog odbora Skijaškog saveza Senad Mahmutović, koji je izrazio nadu i očekivanje da će Sjenica u budućnosti biti uspješan organizator takmičenja, kako domaćih tako i međunarodnih, a takođe i promoter ski sporta u širem regionu.

Predsjednik sjeničkog ogranka SDA Sandžaka i predsjednik opštine Sjenica, Hazbo Mujović je izrazio veliko zadovoljstvo činjenicom da je Sjenica organizovala državno prvenstvo na ovako visokom nivou i istakao da je izgradnja ovog ski centra jedan od kapitalnih projekata opštine Sjenica.

“Strateško opredeljenje za razvoj Sjenice jesu poljoprivreda i  turizam. Mi moramo mladim ljudima obezbjediti uslove za napredak i ovo je samo jedan od primera da je naša opština kao prioritet postavila potrebe omladine, a naš cilj je da uskoro postanemo regionalni lideri u zimskim sportovima”-izjavio je prilikom dodjele nagrada predsjednik Mujović.

Lokalna samouprava, na čelu sa predsjednikom Hazbom Mujovićem, usvojila je detaljan plan regulacije cijelog prostora Ski centra”Žari”,a u izgradnju i infrastrukturu je uloženo oko million eura.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP