Učitavanje sajta

Vijesti

Devenport u posjeti opštini Tutin

Devenport u posjeti opštini Tutin

Predsjednik opštine Tutin i zamjenik predsjednika SDA Sandžaka Šemsudin Kučević, sa svojim saradnicima, ugostio je juče šefa Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji, Majkla Devenporta, kao i programskog direktora EU PROGRES-a Grema Tindala.

“Saradnja sa opštinom Tutin je veoma napredna i sastoji se u korisnim informacijama koje redovno dobijamo, a tiču se realizacije mnogih projekata. Građani Tutina mogu očekivati i ubuduće finansijsku podršku EU PROGRES-a za dalji razvoj ovog vrlo prosperitetnog kraja, a uz aktivno učešće opštine Tutin i efikasnog tima presjednika Kučevića”- izjavio je ovom prilikom Devenport.

Predsjednik Kučević je izrazio zadovoljstvo ovom veoma značajnom posjetom, napomenuvši da će Tutin u svom daljem razvoju biti podredjen implementaciji svih evropskih tekovina.

“Vrlo je dobro da imamo viziju u daljem razvoju, ali isto tako je bitno da tu viziju i neko potvrdi, a naročito neko koga svi priželjkuju u ovoj našoj sredini, predstavnika Evropske unije”- naglasio je Kučević.

Ovom prilikom predsjednik Kučević je ambasadoru Devenportu poklonio tkaninu ženske domaće radinosti, koja je specifična za naš kraj i zahvalio se na pomoći koju je Evropska unija pružila Tutinu, kao i da očekuje nastavak pomoći u narednim godinama.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP