https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Otvorite škole ili podnesite ostavke pred školovanim ljudima! - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Otvorite škole ili podnesite ostavke pred školovanim ljudima!

Otvorite škole ili podnesite ostavke pred školovanim ljudima!

Novopazarski ogranak SDA Sandžaka zahtjeva od Gradskog rukovodstva što hitnije otvaranje dvije novoizgrađene osnovne škole u Novom Pazaru i da prestane sa poigravanjem roditelja i učenika ovih škola.

Rukovodstvu grada očigledno nije bitno obrazovanja i nema dovoljno svijesti o tome šta znači školovanje naše dece. Zato ovom prilikom pozivamo rukovodstvo Grada da shvati ozbiljnost situacije i prekine sa  dobro poznatom praksom “prebacivanja odgovornosti”.

Zaista je krajnje nečuvena i žalosna njihova nesposobnost da obezbjede elementarne uslove za početak nastave, iako je školska godina počela još prije dva mjeseca.

I pored toga što su grad doveli na rub propasti, svoje radnike na ivicu prosjačkog štapa, a naše sugradjane u nikad neizvjesniji položaj, oni i dalje, krajnje bezobrazno, ignorišu potrebe đaka i njihovih roditelja i još jednom dokazuju da nisu dostojni svojim funkcijama.

Ukoliko nisu sposobni da obezbjede nastavu u ovim školama, za koje je SDA Sandžaka godinama obezbjedjivala sve neophodne preduslove i podršku za njihovu izgradnju, zahtjevamo da podnesu neopozive ostavke i prekinu ovaj cirkus u koji su doveli Novi Pazar.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP