Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjednik Mujović sa privrednicima Sjenice

Predsjednik Mujović sa privrednicima Sjenice

Na inicijativu predsjednika opštine Sjenica Hazba Mujovića i njegovih saradnika u  Sjenici je održan sastanak svih privrednika, vlasnika malih i srednjih preduzeća.

Cilj sastanka je obezbjeđivanje novih radnih mjesta u ovim preduzećima uz pomoć lokalne samouprave a preko Nacionalne službe za zapošljavanje kroz razne subvencije države.

“Ovaj današnji sastanak sa Predsjednikom naše opštine je od velikog značaja za nas koji se bavimo privrednom delatnošću. Osnovni cilj jeste upošljavanje što većeg broja ljudi” – složni su u oceni privrednici koji su prisustvovali ovom sastanku.

Predsjednik Mujović je naglasio potrebu obezbedjivanja uslova za razvoj privrede u Sjenici, jer to je i osnovna misija njega i svih onih koji rukovode ovom Pešterskom opštinom.

“Moramo naći načina da pomognemo našim privrednicima i tako obezbjedimo razvoj Sjenice, a posebno stanovništvu pružiti priliku da živi od svog rada. Mladi su naš prioritet i moramo ih uposliti. Strateški je najbitnije da imamo plan, volju i želju da sve što je u našoj moći učinimo, a uvjeren sam da ćemo plodove našeg rada uskoro imati i na djelu”- optimistično je izjavio Mujović.

Mnogi projekti su, od stupanja Hazba Mujovića na mjesto predsjednika opštine, odrađeni i ubrzano se radi na polju razvojih aktivnosti u svim sferama društvenog razvoja ove nerazvijene opštine. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP