https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predsjednik Ugljanin primio rukovodstvo očne bolnice iz Skoplja - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjednik Ugljanin primio rukovodstvo očne bolnice iz Skoplja

Predsjednik Ugljanin primio rukovodstvo očne bolnice iz Skoplja

Predsjednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Srbije dr Sulejman Ugljanin, sa svojim saradnicima, primio je u prostorijama Centrale Stranke najuže rukovodstvo očne bolnice „European EYE Hospital“ iz Skoplja.

Hamdiya Atiogly,vlasnik i osnivač ove prestižne zdrastvene ustanove, koja je za kratko vrijeme na Balkanu postala lider na polju pružanja oftamoloških usluga, je izrazio veliko zadovoljstvo povodom prijema kod ministra Ugljanina, ističući da njegov rad prati pune 23 godine,pa tako ovaj prijateljski sastanak smatraju itekako važnim.

Tokom razgovora,direktor Bolnice Dr Faruk Semiz je Ministra Ugljanina upoznao sa radom ove medicinske ustanove u Skoplju i  predstavili mu plan za dalji rad i delovanje.

„Obrazovanje mladih ljudi je prioritet svakog naroda, a vi ste to pokazali slanjem mladih na studije u Turskoj.Time ste potvrdili da na pravi način vodite svoj narod, a da  vam  je obrazovanje prioritet.“- naglasili su na sastanku predstavnici ove bolnice.

Dr Ugljanin je istakao veliko zadovoljstvo što se pojavila ovako profesionalizovana očna klinika, koja puno znači ljudima sa ovih prostora i koja ima najobučenije kadrove na polju oftamologije.   

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP