https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDA Sandžaka podržava proteste u cilju obezbeđenja vodosnabdevanja - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDA Sandžaka podržava proteste u cilju obezbeđenja vodosnabdevanja

SDA Sandžaka podržava proteste u cilju obezbeđenja vodosnabdevanja

SDA Sandžaka pruža punu podršku gradjanima Novog Pazara koji protestima i blokadom saobraćaja iskazuju svoje nezadovoljstvo zbog brutalnog odnosa Sandžačke demokratske partije i njenih koalicionih partnera koji uskraćuju narodu elementarne uslove za život.

Žalosno je da u isto vrijeme nesposobni funkcioneri SDP-a obmanjuju javnost pričama da je izgradnja buster stanica rešenje problema katastrofalnog vodosnabdevanja grada, kada već svi znaju da vode ima dovoljno a da pojedina naselja tokom cijelog dana navodnjavaju bašte i voćnjake, a druga naselja nemaju vode i po nekoliko dana.

Problem se mora nazvati pravim imenom - nesposobna, nedorasla i bezobzirna skupina ljudi koja vodi Novi Pazar je jedina odgovorna za ovo haotično stanje.

SDA Sandžaka izričito zahteva da se pod hitno privedu odgovornosti svi koji na ovaj način, uskraćivajući vodu za piće, kažnjavaju svoje sugradjane.

SDA Sandžaka će preuzeti sve raspoložive mehanizme u cilju zaštite interesa stanovnika Novog Pazara, jer je nehumani čin onih koji vode grad uperen protiv svih koji u njemu žive, bez obzira na stranačku ili bilo koju drugu pripadnost.

Sandžačka demokratska partija je svojim necivilizovanim ponašanjem dovela grad do bankrota, a sugradjanima zagorčala život svojim bezobrazlukom i ciničnim ponašanjem.  

Vodosnabdevanje grada je nezapamćeno u modernoj istoriji Novog Pazara i regiona, a svima koji su podigli svoj glas i zatražili uslove života dostojne čovjeka SDA Sandžaka pruža svu podršku .

Pozivamo sve gradjane, koji su postali taoci bezobzirne vlasti u Novom Pazaru i one koji imaju svijest o značaju urednog vodosnabdevanja, da podrškom ovom protest pokažu svoj solidarnost. 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37