https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Prijepolje: 74 porodice dobile mehanizaciju - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Prijepolje: 74 porodice dobile mehanizaciju

Prijepolje: 74 porodice dobile mehanizaciju

U nastavku dodjele poljoprivredne mehanizacije gradovima i opštinama Jugozapadne Srbije, predstavnici Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja su juče u Prijepolju uručili mehanizaciju krajnjim korisnicima ovog konkursa.

Edib Kajević, pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja rekao je da je ove godine ukupno 74 proizvođača iz ove opštine dobilo poljoprivrednu mehanizaciju u vrijednosti od 13 500 000 dinara.

“Interesovanje je ove godine bilo zaista veliko, imali smo ukupno oko  tri hiljade  zainteresovanih, ali nažalost zbog budžeta nismo mogli sve da ispoštujemo da svi dobiju sredstva. Očekujemo da do kraja godine ukoliko bude mogućnosti da i onaj deo poljoprivrednika koji je ispunio uslove a nije dobio da vidimo da kroz određeni program i oni dobiju određenu mehanizaciju ”- istakao je Kajević

Zamjenik predsjednika Skupštine opštine Prijepolje Ibro Bajo Fazlić rekao je da će dodjela savremene poljoprivredne mehanizacije pospešiti razvoj poljoprivrede u ovoj opštini kao i da će naši sugrađani novom mehanizacijom unaprediti poljoprivrednu proizvodnju.

Poljoprivrednici nisu krili svoje zadovoljstvo povodom dobijanja mehanizacije, rekavši da će im nova mehanizacija umnogome olakšati rad u pogledu dalje proizvodnje.

“ Ovo će nam dosta značiti i pomoći u ostvarivanju svojih poslova koje obavljamo. Jer dodjela ove mehanizacije će dosta pomoći našem nerazvijenom kraju ”- kazao je mještanin ove opštine.

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37