https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predsjedništvo omladine SDA Sandžaka: Odgovornost na prvom mjestu - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predsjedništvo omladine SDA Sandžaka: Odgovornost na prvom mjestu

Predsjedništvo omladine SDA Sandžaka: Odgovornost na prvom mjestu

Predsjedništvo omladine SDA Sandžaka: Odgovornost na prvom mjestu

U Tutinu je u nedelju održana sjednica predsjedništva Asocijacije mladih SDA Sandžaka. 

Članovi predsjedništva iz svih sandžačkih opština su na ovom sastanku predstavili svoje rezultate rada u prethodna tri mjeseca i predstavili planove djelovanja za narednih 6 mjeseci. 

Takođe je bilo riječi o strategiji uključivanja što većeg broja mladih u sve političko-društvene tokove, koju je posebno potencirao predsjednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka Edin Gudžević. 

“Mi imamo veliki amanet i odgovornost prema mladim ljudima, da kao najorganizovanija omladinska organizacija u regionu pružimo šansu mladima da kroz djelovanje naše stranke doprinesu jačanju kvaliteta života na ovim prostorima”- apostrofirao je predsjednik Gudžević. 

Na sastanku su donijeti zaključci o reorganizaciji mesnih odbora ogranaka u Sandžaku, nakon kojih će biti zaokružena cijela infrastrukturna šema organizacije omladine SDA Sandžaka. 

“Danas smo donijeli niz važnih odluka, jer obzirom na sve veći broj članova trudimo se da infrastrukturno pojačamo komunikaciju među nama i iskristališemo kadrove na svim nivoima”, obrazložila je zamjenica predsjednika omladine Saima Ugljanin. 

Ostali članovi predsjedništva su napomenuli da je omladina pokazala veliko interesovanje za priključenje Asocijaciji, jer ozbiljnost i odgovornost u radu su postali zaštitni simbol Stranke demokratske akcije Sandžaka.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37