https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Sastanak omladine SDA Sandžaka, AK Partije Turske i BS Crne Gore - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Sastanak omladine SDA Sandžaka, AK Partije Turske i BS Crne Gore

Sastanak omladine SDA Sandžaka, AK Partije Turske i BS Crne Gore

U Novom Pazaru je održan trilateralni sastanak predstavnika omladinskih organizacija SDA Sandžaka, AK Partije Turske i Bošnjačke Stranke Crne Gore.

Jučerašnji susret je nastavak dobre saradnje AM SDA Sandžaka sa omladinom AK Partije, čiji je lider Redžep Taip Erdoan i Forumom mladih Bošnjačke Stranke.

Na sastanku su precizirane buduće aktivnosti i modeli čvršćeg povezivanja na svim nivoima. Razgovaralo se o vitalnim temama i potrebama omladine Sandžaka, kao i o važnim poduhvatima koji su ocenjeni kao prioritetni za zajedničku realizaciju u narednom periodu.

Delegaciju AM SDA Sandžaka činili su predsjednik Edin Gudžević, Generalni sekretar Amir Hasurdžić i članovi predsedništva Asocijacije mladih Samra Ugljanin i Merfid Kamešničanin.

Goste iz Turske predvodio je potpredsjednik Omladine AK Partije Emre Ćaliskan, a na čelu delegacije FM BS Crne Gore bio je predsjednik omladine Sead Šahman.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP