Učitavanje sajta

Vijesti

Šemsudin Kučević u posjeti opštini Plav

Šemsudin Kučević u posjeti opštini Plav

Šemsudin Kučević u posjeti opštini Plav

Turska opština Bajrampaša je nastavila tradicionalno da organizuje iftare u zemljama regiona. Ove godine iftar je organizovan u Crnoj Gori, tačnije u opštini Plav, gdje se na iftaru okupio veliki broj građana iz ove opštine. 

U ime Stranke demokratske akcije Sandžaka, iftaru je prisustvovao Šemsudin Kučević, zamjenik predsjednika Stranke i predsjednik opštine Tutin, koji je izrazio zadovoljstvo povodom organizovanja zajedničkog iftara u opštini Plav, naglasivši da je ovo odlična prilika za zbližavanje i druženje ljudi iz ovog dijela Sandžaka. 

Opština Bajrampaša već devet godina u okviru projekta “Bratstvo ne poznaje granice” organizuje iftare širom Balkana, a u cilju povezivanja naroda sa ovih prostora. 

„Sam naziv ovog projekta “Bratstvo ne poznaje granice“ je prilika da se zbližimo sa ljudima iz raznih krajeva, ali i prilika da se susretnemo sa ljudima koji imaju poslovne planove i ideje“ – naglasio je predsjednik Opštine Tutin Šemsudin Kučević. 

Zajedničkom iftaru su prisustvovale brojne linčnosti iz političkog, kulturnog i javnog života, poput Ambasadora Turske u Crnoj Gori Mehmet Nijazi Tanilir, potpredsjednik Vlade Crne Gore Rafet Husović, predsjednik opštine Bajrampaša Atila Ajdiner i mnogi drugi. 

Po završetku iftara upriličen je bogat kulturno-vjerski program.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP