https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Saopštenje za javnost - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Saopštenje za javnost

Saopštenje za javnost

SDA Sandzaka izražava žaljenje zbog neprijatnosti kojoj je bio izložen predsjednik srpske Vlade Aleksandar Vučić i njegovi saradnici prilikom zvanične posjete Memorijalnom centru "Potoćari" u Srebrenici.

Civilizacijsko je pravilo, utemeljeno u tradiciji Bošnjaka, da je sveta dužnost poštovati legitimne predstavnike i uglednike svakog naroda.

U skladu sa tim SDA Sandžak kao legitimni predstavnik Bošnjaka u Srbiji oštro osuđuje nasilničko ponašanje sa izlivom mržnje i neprijateljstva neodgovornih pojedinaca prema legitimnom predstavniku srpskog naroda.

Obzirom na povod i mjesto dogadjaja, obilježavanja 20 godina od genocida nad Bošnjacima Srebrenice, ovo nije neočekivana reakcija na otvorenom prostoru među desetine hiljada ljudi sa dubokim emotivnim naboje. Imajući u vidu sve okolnosti potpunu odgovornost za ovaj događaj snose službe bezbjednosti Republike Srbije.

Ovaj kompletan događaj djelo je svih onih koji ne žele dobro srpskom i bošnjačkom narodu, koji su protiv vraćanja međunacionalnog povjerenja i saradnje na zajedničkom Evropskom putu.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP