https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDA Sandžaka tražila raspravu o bezbjednosti u Skupštini grada Novog Pazara - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDA Sandžaka tražila raspravu o bezbjednosti u Skupštini grada Novog Pazara

SDA Sandžaka tražila raspravu o bezbjednosti u Skupštini grada Novog Pazara

SDA Sandžaka tražila raspravu o bezbjednosti u Skupštini grada Novog Pazara

Odbornici Stranke demokratske akcije Sandžaka su revoltirani neodgovornim ponašanjem vladajuće većine u Novom Pazaru napustili današnje skupštinsko zasjedanje. 

Razlog napuštanja jeste činjenica da predsjednica Skupštine Sadija Plojović, a na insistiranje odbornika vladajuće većine, nije čak ni dopustila da se u dnevni red uvrsti tačka koju su predložili odbornici SDA Sandžaka,a u kojoj su tražili da se pod hitno raspravlja o bezbjednosnoj situaciji u našem gradu. 

Žalosno je da pored ovako teške bezbjednosne situacije, u kojoj gradjani sami moraju brinuti o svojim životima i imovini, rukovodstvo grada nema ni minimum obzira u cilju rešavanja problema koji se tiču svih nas. 

Skupština grada je svojim današnjim bezakonitim radnjama još jednom pokazala svoju nemoć, a narodu je poslata direktna poruka da je politička garnitura na vlasti potpuno nezainteresovana za pitanja bezbjednosti svojih sugradjana, a osnovni interes im je imenovanje partijskih kadrova na rukovodeća mjesta. 

Ovo je još jedan primjer da Skupština grada radi na štetu građana Novog Pazara i predstavlja oličenje bezakonja. 

Zabrinjava nas činjenica da stranke vladajuće većine, pored toga što na Skupštini ne žele da razgovaraju o bezbjednosti u Novom Pazaru, čak se nijednom u javnosti nisu oglasile i osudile nemile dogadjaje koji su zadesili naš grad. 

SDA Sandžaka zahtjeva od predstavnika vladajućih stranaka, a prevashodno od stožera koalicije Sandžačke demokratske partije, da što hitnije preduzmu sve neophodne mjere i konačno pokažu brigu o problemima koji se tiču Novog Pazara.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP