https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Treći sastanak upravnog odbora za unapređenje ljudske sigurnosti - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Treći sastanak upravnog odbora za unapređenje ljudske sigurnosti

Treći sastanak upravnog odbora za unapređenje ljudske sigurnosti

Juče je u Sjenici održan sastanak članova upravnog odbora projekta pod nazivom “Unapređenje ljudske sigurnosti u jugozapadnoj Srbiji”, a koji se finansira iz fonda Ujedinjenih nacija za ljudsku bezbjednost.

Sastanku su pored koordinatorke UN u Srbiji, Irine Voločkove Solorano, prisustvovali i pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja gospođa Ifeta Radončić kao i predjsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović.

“Opština Sjenica već duže vrijeme sarađuje sa UN. Dogovorili smo se da naša saradnja bude još bolja na različitim poljima u cilju implementacije ovog projekta na cijeloj teritoriji Sandžaka” istakao je Mujović.

Nakon sastanka koordinatorka Irina Voločkova Solorano je imala prilike da prisustvuje obilježavanju Međunarodnog dana invalida u udruženju “Poletarac i izrazila zahvalnost što su joj lokalni čelnici Sjenice to omogućili.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP