https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Održana redovna sjednica Predsjedništva SDA Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Održana redovna sjednica Predsjedništva SDA Sandžaka

Održana redovna sjednica Predsjedništva SDA Sandžaka

Održana redovna sjednica Predsjedništva SDA Sandžaka

U Centrali Stranke demokratske akcije Sandžaka u Novom Pazaru, u petak 31. maja 2013. godine održana je 51. redovna sjednica Predsjedništva Stranke. Sjednicom predjsedništva, kojom je predsjedavao predsjednik Dr Sulejman Ugljanin, donijeto je niz odluka koje se tiču daljeg rada i djelovanja SDA Sandžaka. 

Od važnih odluka na sjednici predsjeništva odlučeno je da se formiraju povjereništva u Novom Pazaru, Tutinu, Prijepolju, Sjenici i Priboju i da se ujedno imenuju povjerenici Stranke za ogranke. Za predsjednika povjereništva u Novom Pazaru imenovan je Alija Zumberović, inženjer saobraćaja, predjsednik povjereništva u Tutinu biće Kenan Hot, diplomirani ekonomista, povjereništvo u Prijepolju će voditi Selma Džinović, diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva, dok je dosadašnjim predsjednicima povjereništva u Sjenici i Priboju, Hazbu Mujoviću i Hajru Bećiroviću mandat produžen. Zadatak povjereništva jeste da u narednih 6 mjeseci vode ogranke Stranke. 

Predsjedništvo SDA Sandžaka je donijelo odluku o formiranju Kadrovskih komisija ogranaka Stranke, koje će imati zadatak da u naredom periodu pripreme kadrove radi boljeg i efikasnijeg funkcionisanja ogranka.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37