https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Sporazum o aviosaobraćaju sa Turskom u aprilu - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Sporazum o aviosaobraćaju sa Turskom u aprilu

Sporazum o aviosaobraćaju sa Turskom u aprilu

Sporazum o aviosaobraćaju sa Turskom u aprilu

Ministar saobraćaja, pomorstva i komunikacija Turske, Binali Jildrim, rekao je u razgovoru sa ministrom u Vladi Srbije dr. Sulejmanom Ugljaninom da će u aprilu doći u Beograd kako bi dve zemlje potpisale Sporazum o civilnom vazduhoplovstvu.

Dva ministra sreli su se danas na završetku dvodnevnog rada Mješovitog komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Turske održanog u Ankari i razgovarali o saradnji na projektima u oblasti saobraćaja – rehabiliticaji i rekonstrukciji dva regionalna puta u Sandžaku, Novi Pazar – Tutin i Novi Pazar – Sjenica - Aljinoviće, izgradnje deonice Koridora 11 i projektu rekonstrukcije bivšeg vojnog aerodroma u Lađevcima za putnički saobraćaj.

Ugljanin, koji je kopredsedavajući Mješovitog komiteta, upoznao je Jildrima sa projektom izgradnje tri baze za vozače kamiona na Koridoru 10, na pola puta između Niša i Beograda i zamolio turskog kolegu da ta zemlja produži dozvole autobuskim prevoznicima iz Srbije koji voze za Tursku.

Ministar Ugljanin je pozvao ministra Jildrima na zajednički sastanak dve vlade koji bi u Beogradu trebalo da se održi do kraja godine i ponovio poziv turskim kompanijama da u što većem broju investiraju u Srbiju.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37