https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Unapređenje saradnje sa Sjedinjenim Državama i Španijom - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Unapređenje saradnje sa Sjedinjenim Državama i Španijom

Unapređenje saradnje sa Sjedinjenim Državama i Španijom

Unapređenje saradnje sa Sjedinjenim Državama i Španijom

Predsjednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin primio je danas ambasadora Sjedinjenih Americkih Država, Njegovu Ekselenciju Majkla Kirbija.

U prvom zvanicnom susretu od imenovanja gospodina Kirbija, predsjednik ga je upoznao sa aktualnom ekonomskom i politickom situacijom u Srbiji, posebno sa stanjem u nerazvijenim opštinama za koje je zadužena Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih podrucja kojom, kao ministar, rukovodi predsjednik Ugljanin.

Važan deo razgovora bio je posvecen Programu Vlade Srbije o povratku izbeglih i raseljenih Bošnjaka u opštini Priboj. Ministar i ambasador su se dogovorili o unapredenju saradnje na svim poljima.

Dr. Sulejman Ugljanin primio je danas i ambasadora Španije u Beogradu, Njegovu Ekselenciju Artura Laklaustra sa kojim je takode razgovora o Programu Vlade Srbije o povratku izbeglih i raseljenih Bošnjaka u opštini Priboj, kao i mogucnosti saradnje na tom Projektu i na svim drugim u 46 nerazvijenih opština u Srbiji u kojima bi Španija mogla da ima interes da pomogne.